(0182) 37 37 07 info@slamanenvos.nl

Bedrijfsinformatie

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Beton, het bepaalt de structuur van uw basis. De kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid moeten aan de allerhoogste eisen voldoen. Door jarenlange ervaring in de betonbouw kunnen wij daaraan voldoen. Slaman & Vos staat garant voor constante kwaliteit.

Slaman & Vos BV is een gespecialiseerde aannemer in de betonbouw. Wij hebben een hecht team van specialisten die er iedere dag gemotiveerd op uit gaan om kelders, klimbekistingen, vloeren, wanden en tunnels te realiseren. Slaman & Vos BV heeft een platte organisatiestructuur waardoor snel schakelen vanzelfsprekend is. De begeleiding is een belangrijk aspect om alle projecten succesvol te laten verlopen.

Van klein tot groot

Slaman & Vos BV verzorgd betonwerken van klein tot groot en van eenvoudig tot de meest complexe constructies. Met de juiste materialen en engineering kunnen wij een snelle planning voor u realiseren.

Professionele werkplaats

Slaman & Vos BV is in het bezit van een werkplaats waar al het maatwerk en eventuele bekistingen geproduceerd kunnen worden.

De ideale partner

Slaman & Vos BV is de ideale partner, die kwaliteit en tijdige oplevering hoog in het vaandel heeft staan, gekoppeld aan een concurrerende prijs.

Werken bij Slaman & Vos

Wij zijn continu opzoek naar gemotiveerde vaklieden