(0182) 37 37 07 info@slamanenvos.nl

Projecten

Projecten

Slaman & Vos heeft in de afgelopen jaren uiteraard een groot aantal doorlopen voor gerenomeerde aannemers en bouwbedrijven.

Jet Tower <BR> te Rotterdam

Jet Tower
te Rotterdam

Automatisch geklommen Doka ske50 klimbekisting. Deze toren hebben wij geklommen naar 80 meter hoog.

Lees meer
Gelderse vallei <BR> te Ede

Gelderse vallei
te Ede

Opdrachtgever: Heijmans
Hier heeft Slaman & Vos bv het gehele betoncasco gebouwd inclusief het leveren van bekistingen. Hieraan hebben wij 2 unieke stalingbunkers uit zwaarbeton gebouwd. Deze bunkers hebben een wanddikte van bijna 2 meter, uitgerust met betonkoelleiding.

Lees meer
A20 Moordrecht

A20 Moordrecht

Opdrachtgever: Boskalis
Slaman & Vos BV heeft op dit project meerdere kunstwerken met succes uitgevoerd. Vele wanden zijn onder een hoek van 70 graden gesteld met een reliëf patroon aan de zicht zijde.

Lees meer
Community College <BR> Leiden

Community College
Leiden

Hier hebben wij de gehele fundatie, kelder en beganegrond vloer gerealiseerd. Vanaf de beganegrond zijn wij gestart met het klimmen van vijf           kraan geklommen mf240 Doka klimkisten van 55 meter hoog.

Lees meer
Stadskantoor <BR> te Venlo

Stadskantoor
te Venlo

Opdrachtgever : Laudy / Ballast Nedam
Slaman & Vos heeft op dit project de gehele ruwbouw uitgevoerd. Op dit project hebben wij de lift kernen en de gehele vloer met ondersteuning gerealiseerd.

Lees meer
2 ronde schoorstenen <BR>  te Amsterdam

2 ronde schoorstenen
te Amsterdam

Slaman & Vos bv heeft op de Coentunnel  de schoorstenen gerealiseerd. Deze hebben wij uitgevoerd met een kraan geklommen Doka klimbekisting. Beide hadden een hoogte van 25 meter en een diameter van 9 meter.

Lees meer
Uitloop pannerdensch kanaal

Uitloop pannerdensch kanaal

Hier hebben wij een waterkering gerealiseerd om het water uit pannerdensch kanaal langzaam de polder in te laten lopen bij hoog water.

Lees meer
Prefab beton

Prefab beton

Slaman & Vos BV kan voor u een geheel prefab project realiseren. Wij kunnen prefab elementen  leveren voor woningbouw, utiliteitsbouw en de civiele betonbouw en deze gelijk monteren.

Lees meer